13 iulie 2010

Total Drama Summer!

Ok frate, iar nu am mai scris de ani de zile... e naspa nu? doar ca nu am ideei. Lumea nu mi se mai pare asa cretina in ultima vreme; probabil devin si eu un cretin! :))
Si totusi am venit aici...si scriu...si scriu, dar habar nu am despre ce pentru ca nu am un plan fixat in cap.

Oricum, in ultima perioada am fost out all the day... cu niste prieteni si fiecare zi a devenit tot mai dramatica... deci frate, suntem copii cu probleme :).

First Drama: Au venit niste prieteni din alba [stau la bunici pe timp de vara, e mai cool asa], si suntem incontinuu invadati de oameni din exterior. Incercam mereu sa ramanem grupu nost' unit.. prea multi strica, nu sti niciodata cum si pe unde. Asa ca ne streseaza gandu asta ,,cum sa ii facem pe aia sa nu mai vina aici la locul nost'?" [ha?]

Second Drama: O tipa din grupul nost' [I.] a fost vizitata de o ruda... si ca prin miracol a incercat sa o schimbe pe inocenta I. in o bitchy I. ... erau toata ziua in bar [barul fiind alcatuit din ele 2 si 20 de barbati.] Asa ca am avut o discutie serioasa cu I. pentru binele ei, dupa ce a facut ce a facut [nu sunt rasist... dar fiecare rasa ar trebui sa se imperecheze cu aceasi rasa; stim bine ca suntem 2 rase in romania].Asa ca am am pornit un razboi contra acelei Bitch, si pana la urma planul a dat roade...s-a mai eliberat si zona de toti intrusii si a plecat intrusa infiltrata in grup fortat acasa:D.

Intrebarea zilei: Aveti ceva impotriva minoritatilor din romania?... Sau noi suntem mai nou minoritatile?:)).. Ma refer alte etnii... chesti chesti:)

3rd Drama: O alta prietena care nu pot sa zic ca face parte din grup [e mai mult un vizitator pe care il acceptam:)], a vrut sa fumeze draga [nesimtita..la varsta ei fumeaza] si ne-a dat noua pachetul de la propriul ei magazin [adica alu masa] ca sa il tinem pana deseara cand vine si ea...si ce sa vezi frate, afla masa si ne cheama pe noi sa ne faca gura... noi o protejam in continuare pe tipa [M.] dar ne adanceam noi tot mai mult... desigur eu fiind un geniu in minciuni am iesit din tot cacatul asta, si I. s-a adancit tot mai mult:). Intr-un sfarsit totul va fi bine... ma voi enerva si ii voi spune la masa tipei adevarul, asa doar de fantezie:). Eu zic ca masa e cam nef*t*t* :D... are mereu o fata care te sprie, ai mereu impresia ca vrea sa te muste de cap si sa iti smulga inima din piept :)). M-am gandit sa punem bani mana din mana sa ii luam un bazaitor [vibrator tuh... nici atat nu sti?:))]....

And the final drama [till now]: Seara ne aducam toti... stam de povesti, toata lumea fericita, aveam muzica de la un prieten cu masina si se trezeste o individa numita vecina sa sune la politie ca noi am facut prea multa galagie. Ma rog, nu o bagam in seama si continuam sa ne distram... apoi pleaca niste prietenei [inclusiv muzica:)] si ramanem asa vreo 5-6 pe o banca la povesti [de data asta fara galagie], si apare politia... trec strada, vin la noi si se uita asa suspect. Dupa 2 minute se gandesc si eu sa ne spuna un ,,Buna seara" ; sa zica si ei ceva... probabil se asteptau de la noi dar te roog, noi suntem niste dive!
Si incep domni politisti [un mustacios cu o fata de spart geamuri si un smekeras tanar cu o freza clasica pentru par scurt, tepi:>.. trebuie sa fie cool.] sa ne i-a la intrebari despre ce s-a intampla.. noi am modificat povestea bineinteles incat sa parem nevinovati [desii eram foarte nevinovati la cum s-a exprimat NEBUNA [vecina mea draga] ca am fi facut noi galagie]. Si dupa ce termina de indrugat acolo povesti de popa ostenit, se uita asa in scarba la toti si ma vede pe mine mai ,,drogat" asa si ma pune sa imi dau datele...
Ok, deci... e naspa cu parul lung in zona asta... toti cred ca tu esti omul rau, adica do'h ai parul lung.. faci parte dintr-o secta sau ceva:)).
Dupa cum ziceam ma ridica nenea mustacios in picioare si zice ,,numele...", eu frumos intreb de ce?.. si incepe el cu filozofia lui despre buletinul care nu il am si ca trebuie.. Intr-un sf. am zis ca asta e, domnu e limitat, nu vrea sa asculte partea noastra de poveste, e greu de procesat... asta e, ii dau datele. Mai i-a datele la inca niste prieteni si apoi incepe cu predica despre faptul ca ar trebui sa fim acasa la ora respectiva si pula mea chesti de genu...
Cand pleaca... s-a oprit in mijlocul drumului sa ne zica ,,Aveti grija la drum sa nu se intample ceva..".. Adica what? Serious? ne zici noua sa avem grija si tu stai ca un stalp in mijlocul drumului incepand predica de seara... dude, nici mama nu mai zice asta.... anyway.

Mi-am dat seama cat de mult urasc politisti, suna naspa rau.. trebuie sa para ei persoanele bune si ca ei stiu totul.. dar nu asculta niciodata si versiunea ta de poveste. Politia e un fel de D-zeu secund... sunt si ei omniprezenti si atotstiutori.. mereu stiu tot ce s-a intampla pas cu pas [ridicol]. Dar traim in romania si asta ne ocpua tot timpul... e grele :)

Pfff, probabil ca v-am aburit cu toate cacaturile spuse.. probabil plictisitoare, sau stupide...dar totusi, mama m-a inchis in casa si nu am ce face :).

Have a good day! Si distrativa-ti in plm, doar e vara :D Wohoo!

Un comentariu:

  1. Ce nașpa de tine, my sweetheart!:)
    Oricum...chiar dacă nu ai cine știe ce probleme existențiale, cum ar fi, de ce e cerul maro când ninge(wtf?...si btw, asta ar fi ceva grav:O), eu te susțin în continuare.:). Pare totuși nasol ce ți s-a întâmplat și te compătimesc, să știi!
    luv u bitch!:*

    RăspundețiȘtergere