4 decembrie 2010

Momente Intime

Ah, ador momentele intime, in care sunt doar eu si corpul meu.. momentele in care ma satisfac, in care imi fac corpul sa se simta bine.. sa explodeze de placere!Cred ca toti avem aceste momente zi de zi.. e o nevoie trupeasca de care nimeni nu se poate scapa, e ceruta de corp cu atata pofta incat incepem sa ne atingem locurile nevazute de nimeni si sa dam drumu la anumite ,,parti din noi".Cateodata, din pacate totul se intampla in public, sau esti atentionat ca se va intampla si trebuie sa faci ceva...

Un caz, este acela cand stai la masa cu cineva si vorbesti despre nu conteaza ce.. si apoi dintr-o data simti cum un muc iti sta in nas si te deranjeaza; Aici intevine acel zambet fals plin de durere, te uiti la persoana din fata ta sau de langa tine si iti vine sa ii iei parul din cap si sa te stergi la nas.. dar te abtii si mergi pana la baie, de obicei. Vorbesc despre mucul acela care e putin intarit si iti provoaca mancarime si durere in acelasi timp, acel muc care daca nu il elimini si razi prea mult s-ar putea sa il inghiti; Deci ce preferati? Sa va faceti de rusine si sa scoti mucul repede de fata cu toti sau sa il inghititi? Eu personal ma scuz, merg pana la baie si acolo.. incepe actiunea:) E un moment privat, doar al meu.. si dupa asta vina plin de voie buna si respirand din nou liber!

Un alt caz,este cand suntem balonati.. si avem vanturi; Eh, astea sunt mult mai nasoale: miros, fac zgomot, si unele murdaresc daca ai si o problema de stomac ( diaree:) ). Ce facem aici? Pentru ca simtim ca nu mai rezistam, si la primul stranut, raset sau miscare brusca.. nu mai putem face nimic! Dar din nou, ne cerem la baie frumos.. si stim mai departe cum se petrece totul; dar mereu sa va asigurati ca nu mai e nimeni in baie cu voi, sa fie liber.. altfel lumea te va privi cam ciudat :).
Apropo de asta, eu nu cred ca am auzit o fata care sa aiba o scapare de genu in viata mea.. ma intreb daca ele sunt imune la asta sau poate cand dorm noaptea dau drumu la tot:| OMGwkp! Not pretty!!!

Ragaitul.. una din cele mai simple ,,nevoie" de rezolvat; astea se pot tine, sau le poti masca ca nimeni sa vada si fara zgomot... sau poti face ca mine si sa incerci sa scoti tot ce poti din tine incat sa ragai cu toata puterea:) Eu fac asta doar acasa si intre prieteni, niciodata la restaurant!! :))
Cam astea sunt nevoiele corporale excitabile, de zi cu zi.. mai sunt mancarimile in locurile indecente care sunt insuportabile.. dar e asa de naspa sa te scarpini in fund sau in alte parti pe strada, sau de fata cu oameni..

Till next time, fart carefully!

3 comentarii: