5 noiembrie 2010

Like!

Cred ca toti stiti despre faimosul "Like" de pe Facebook :), pai eu sunt unul din cei care dau like doar ca sa se bage in seama... cam prostesc, recunosc dar asta este:))

Indiferent daca e vorba de videouri, statusuri, aplicatii fara sens eu dau like ca sa fiu si eu ca ceilalti:> ca doar e facebook!
- O prietena s-a despartit de prietenul ei, si si-a postat starea de relatie "single"; si am fost destul de surprins deoarece au fost impreuna timp de 4 ani si se intelegeau asa de bine.. am vrut sa ii fiu aproape si sa fiu sustinator, asa ca am dat "LIKE".. apoi am realizat prostia, eu daca pateam asa ceva, sa vad ca un prieten a dat like si eu acum sunt singur si plang uitandu-ma la filme siropoase, cred ca mi-as termina viata:))

-Sau cum ar fi sa iti pui un status extrem de dramatic gen "Am cancer!" & "Parintii mei au murit" si apoi sa primesti multe Like-uri de la prietenii buni... OMGwtkp!cred ca ar fi weird, dar totusi, unii o fac:)) indiferent de cauza.. si printre acei unii ma incadrez si eu:)

Asa ca, mergi pe pagina mea de facebook:> http://faceboom.com/plasticjhony si da-ti like pe unde apucati:)), si desigur lasa-ti comment la postarea asta.. o puteti posta pe FB :>, acum e posibil :)! Bye bye, my dear and beloved whores! <3

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, bine punctată faza cu like! Eu una sunt obsedată de acest buton :X. Și ai dreptate, cu acele statusuri care nu prea cer like. Ar fi ideal să existe și un buton dislike :D. Mi se pare mai la îndemână decât să tot comentezi la o poză sau un video „vaaai, ce frumooos”. Like=economie de timp. Am citit și celelalte post-uri. Ai un stil interesant, îmi place. Spor la scris, poate arunci și tu un ochi aici: http://iuliaarion.blogspot.com

    Keep goin'! ;)

    RăspundețiȘtergere