6 septembrie 2010

Cartofi..

OMGtwkp [un alt mode de a spune ,,dumnezeule!!"]

Azi, pentru prima oara in viata mea .. am fost LA SCOS DE CARTOFI! :| .. deci poate fi ceva mai groaznic? si de ce tocmai acum, se putea cand eram mai mic sa fiu torturat in felul asta!
Deci: stau linistit toata ziua cand vine bunicamea sa ma roage sa merg sa o ajut la cartofii din gradina [eu bineinteles am spus nu], dar a auzit mama si a zis sa ma schinuie probail si m-a obligat, deci pur si simplu m-a obligat sa merg sa o ajut. Mi-a dat ceva usor, sa ii culeg de pe jos si s ii pun intr-o galeata.. am zis ca doar ce e asa de greu in a face asta?
Ei bine.. nu vreau sa a zic ce groaznic e sa se intareasca pamantul pe mainile fine, si sa iti intre murdarie sub unghii :((. Si am suportat asta timp de probabil 20 de minute in care ma plangeam incontinuu ca nu mai suport si nu mai vreau; dar stiti care a fost momentul exploziv? cand mi-am bagat toata mana inntr-un cartof putrezit si stricat:(( care mirosea a pupu de oameni! Atunci am inceput sa urlu si sa ma plang si sa spun ca e ultima data cand fac asta, si bunicamea disperata a spus sa merg sa ma spal ca o sa o ajut la altceva.
Ok, ma intorc si ma pune sa dau cu sapa in pamant dupa ei.. ii scot, fac vreo 3-4 gauri dinalea si apoi vine bunicamea sa ii puna in galeata si imi spune ,,Nici de pireu nu mai sunt buni..." [i-am taiat si zdromsit cam pe toti.. dar eu de unde sa stiu unde sunt ascunsi in pamant?]
Momentul in care am scapat de asta a fost cand am fost pus sa duc roaba in curte unde era o gramada de cartofi.. si pe drum [dupa 4-5 pasi] am alunecat putin pentru ca era extrem de grea roaba si s-a dus intr-o parte si au cazut toti cartofii :)) ; atunci bunicamea a cedat nervos ,cred, si a spus sa merg in casa ca eu nu voi fi bun la nimic altceva decat la batutul tastelor.

Deci, de ce as vrea eu sa scot cartofi? ii pot cumparata de la piata [do'h] plus ca erau prea multi acolo, niciodata nu ii mancam pe toti. Daca eu as fi avut gradina.. nu faceam nimic; adica, oricum nu stiu sa curat cartofii deci nu pot face nimic [Doamne, iti multumim pentru ca ai inventat McDonald's si KFC]
Urasc perioada asta, saptamana trecuta tot ce am facut au fost conserve.. dulceata, gem, zacusca, ardei nu stiu de care, compoturi si ... vaaai, e groaznic. Urmeaza o curatenie generala, o presimt:((. Si mai incepe si scoala.. de ce sa nu urasti perioada asta de vara/toamna mai mult toamna defapt [anyway].

Asa ca, trimiteti-mi mesaje de consolare pentru tot ce am patit azi.. am nevoie! Multumesc :)

8 comentarii:

  1. ce najpa de tine...:))...te plangi, plangi si plangi.Tu chiar nu poti face nimic cap coada?SI draga cartofii de la magazin sunt scosi prin aceleasi procedee ca si aia de la tine din gradina.
    Cat despre Mc Donalds si KFC de unde mananci tu ca nu avem aja ceva pe aici:))...si nu se stie cand o sa ai nevoie de curatatu cartofilor(lumea si viata e intortocheata) poate o sa ajungi sa lucrezi prin spania la scos cartofi:))...atunci va fi funny(si va fi dovada ca exista Karma)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred, k esti prea sensibil si vorbesti k o piti din aia careia ii e frica sa nu isi strice manichiura. Esti barbat ce naiba! cand te asezi la casa ta, o chemi pe buna sa bata niste cuie sau sa sape un sant k u iti strici manutele?? O sa vezi ca ce nu te omoara te face mai puternic! hugs :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne!! da bai (disperatelooor). Jhony e umpic mai .. sensibil presupun. Asta nu il face o piti. Daca nu e obisnuit sa lucreze toata ziua, asta e problema lui. Da nu cred ca e cazu' de ironii de genu (d'ooh)
    Pe bune na.. lasati-l pe el sa isi faca griji de "manutele" lui. nu pe voi ;)

    On topic: Haide Jh.. nu dureaza mult si e gata >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. @un biet muritor: frate nu o sa ajung eu never la asa ceva:)), nu in spania cel putin.

    @ordean maria: auzi pissy! :)). incercam sa fie funny, adevarul e ca nu a fost asa de groznic.. defapt a trecut chiar repede. Si cat despre batutul cuielor, sunt bun la asta:D..

    @prince hachiko: thx:).. si mainile mele acum sunt bine:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragul meu Ionut nu te criticam intr-un sens rau. am alte cuvinte pentru asa ceva :)) imi spuneam parerea si u prince hachiko la cei 15 ani ai tai emo nu prea cred eu k stii u care e treaba cu lumea asa k mai bine abtine-te la comentarii la adresa comentariilor mele. Ionut u stii k eu te iubesc asa cum esti :*

    RăspundețiȘtergere
  6. sper ca nu te-a jignit comentariul meu:))...e ok ca te plangi la urma urmei esti om,si oamenii sunt renumiti pentru capacitatea binedefinita de a se plange.important e ca ai dus treaba la bun sfarsit, mie mi-e lene si sa ma apuc de un lucru,dapoi sa il si termin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu m-am simtit jignit, ba dinpotriva, imi plac criticile
    si da, Maria.. stiu ca ma iubesti si asa cum sunt, ceea ce si eu fac..trec peste orice urma de imperfectiune si ma uit la tine asa goala cum esti [vai ce urat suna] si totusi te iubesc!

    ok, am devenit ciudat..
    ceea ce vroiam sa zic e ca, am scos pana la urma toti cartofi, a doua zi am facut-o singur:)) si, nu sunt eu asa de sensibil; doar am mult o vaca o data:))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Maria: Draga mea.. nu toti avem nevoie de un car de ani ca sa ne dam seama cum e realitatea.. Iar daca tie ti-a luat mult.. asta e sfanta TA poveste de viata.. nu a mea.. nu ma intereseaza si nici nu ar trebui sa te intereseze.

    Si.. cum ai ajuns tu la concluzia ca eu sunt emo? daca crezi ca dai dovada de foara multa judecata, nu iti mai face impresii despre cei din jur..
    Si in fine.. asta e doar uns fat.. ca nu cred ca Maria Ta ia aminte la un sfat umil..

    Si totusi.. daca oamenii ca tine ar inceta macar o secunda sa critice pe altii fara a se uita la propria sa persoana..
    Si daca crezi ca fac referire printr-un fel la mine.. te inseli. Eu doar il compatimeam pe Jhony.. asa ca pe bune..d a dovada de intelgenta si nu te mai lega de mine, ok?

    Jhony: tnx :0 azi scriu despre tine :D
    x

    RăspundețiȘtergere