13 februarie 2010

3.-Valentine's Day!

Buna dimineata tuturor:)
Dupa cum bine stim, astazi 14 Feb. 2010 este Ziua Indragostitilor... sarbatoare preluata de la americani. Ce fac romanii astazi?
Hmmm.. pai cei care cica au o relatie isi invita partenera/partenerul la o masa romantica in oras sau la un film. Isi dau unul altuia cadouri gen: inimioare, ciocolata... orice cacaturi care sa reprezinte dragostea.Sa nu uitam ca suntem foarte falsi in ziua asta... ne prefacem ca iubim atat de mult persoana de langa noi, desi toate in realitate debea o bagam in seama si de cele mai multe ori uitam de ea.

Mai sunt cuplurile proaspat despartite... Stiti si voi... vine partenerul la tine si iti spune ,,Sti, eu zic sa ne despartim ca nu mai merge..." [asta de obicei o fac baietii]. Fata incepe sa planga saraca, sufera mult si bine dupa baiatul respectiv, inclusiv azi... si isi fute ziua in care cu toti suntem iubtii si iubim. -> Motivul la cearta... hmmm pretxtul acela ca nu mai merge e clar, e un fel de a spune ,,sti, nu am bani sa te scot in oras... " doar ca le e rusine...
Cum sa spuna ca nu au bani pentru asa ceva? El, tipul bengos imbracat doar de la naic si puma... harmani si dolce ca banana si sa nu uitam de chinezariile de la chenvelo*.
Asta e dragilor, nu fiti tristi... data viitoare cand cineva incearca sa va spuna asta luati-o inainte si spuneti-i voi ,,nu, nu imi spune... asta este, am eu bani si vom iesi de pe banii mei:)", dar fiti siguri sa pareti entuziasmati...asa nu o sa aiba ce sa mai zica.

Si este grupul fara cuplu... adica eu. Pai eu, imi petrec valentine's in casa...probabil teme si citesc ceva... viata e grea nu?
Pentru cei singuri care sufera, nu se merita! O sa va gasiti voi pe cineva, dar daca chiar nu mai rezistati.. va recomand sa intrati pe un site de matrimoniale si sa va faceti cu un blind-date (intalnire oarba, adik o persoana proaspat cunoscuta), nu se stie niciodata... poate va place persoana si o sa aveti o zi minunata.

Ce fac eu azi?
Simplu... o sa mananc si apoi o sa stau pe net, pentru ca asa imi vine:)
Apoi o sa ma uit la un film... ,,I hate valentine's day!" <--asta e filmul [trailer mai jos] Si probabil voi sta cu 2 prietene, una e in aceasi oala cu mine... si una face parte din categoria proaspat despartita [deci trebuie saraca sa fie sustinuta, e o perioada grea] Deci nah... Valentin's Day fericit tuturor, sper sa aveti o zi buna plina de surprize placute... Ne reauzim maine... [daca voi scrie] cu barfe si mini jurnal nou:) Bye! :] I Hate Valentine's Day! :

Un comentariu:

  1. Deeeeci iubesc postare ta de azi. Adevar ai grait tu acolo.:D
    Nu stiu cum....dar loooooooooooooooove it! Totally! L-ai atins pe dracu' la os. Mui bien.:)) Sehr gut...and very well:x
    Tu si prietenele tale puteti sta linistiti ca sigur va gasiti voi in the end pe cineva who will cherish, love you and respect you for what you are.>:D<

    (Aici parca vorbeste Mika in "We are golden":)))

    Ti-am zis ca-mi place si blogu asta?:D E asa...mai....IOnuttz:d
    Maine sa te vad cu postarea;;)...inteles copilu?:*
    Si vezi ca e Romeo&Juliet pe pro tv in varianta Leo DiCaprio:>
    Kissezzz:*
    xoxoooooo of course:D

    RăspundețiȘtergere